Същото ли е Admelog с Lantus?
Същото ли е Admelog с Lantus?

Видео: Същото ли е Admelog с Lantus?

Видео: Същото ли е Admelog с Lantus?
Видео: Лантус СолоСтар шприц-ручка 2024, Юли
Anonim

Адмелог се нарича "продължение" на обичайния инсулин по време на хранене, Хумалог (инсулин лиспро). Защото Адмелог използва същото вид инсулин като този на Lilly Хумалог , може да се мисли като нещо като „аз също“версия на Хумалог . Адмелог е одобрен в Европа през юли под името „Insulin lispro Sanofi“.

По същия начин може да попитате какъв инсулин е Admelog?

ADMELOG ( инжектиране на инсулин лиспро ) е бързодействащ аналог на човешки инсулин, използван за понижаване на кръвната захар. Инсулин лиспро се произвежда чрез рекомбинантна ДНК технология, използваща непатогенен лабораторен щам на Escherichia coli.

Второ, Басаглар взаимозаменяем ли е с Лантус? Лантус и Басаглар са 2 от най-популярните дългодействащи инсулини на пазара. Лантус и Басаглар са доста интересни с това, че по същество те са едно и също лекарство със същата активна съставка: инсулин гларжин . Но те не са взаимозаменяеми.

По този начин Admelog и Humalog са еднакви?

АДМЕЛОГ не е родово за Хумалог . Въпреки това и двете ADMELOG и Humalog са: Инсулини по време на хранене, съдържащи инсулин lispro . Използва се за контролиране на скоковете на кръвната захар, които се появяват, когато ядете.

Дълго или кратко действие е Admelog?

Дозировка за диабет тип 1 Това количество от инсулин е разделена между вашите дълготрайни и краткодействащи инсулини . (Admelog е с кратко действие инсулин .) Admelog обикновено се приема с всяко ваше хранене. Трябва да се използва 15 минути преди хранене или веднага след като сте яли.

Препоръчано: