Какъв хербицид убива Marestail?
Какъв хербицид убива Marestail?

Видео: Какъв хербицид убива Marestail?

Видео: Какъв хербицид убива Marestail?
Видео: КАК ПРИЗВАТЬ ТЛЮ Афида Aphid в СИМУЛЯТОРЕ ПЧЕЛОВОДА Roblox Bee Swarm Simulator 2024, Септември
Anonim

FirstRate, Classic и Synchrony хербициди са може би най-добрите опции след поникване, освен ако морска пътека също е устойчив на ALS. Комбинацията от тези хербициди с глифозат на Roundup Ready соевите зърна изглежда работят най-добре, дори на устойчиви на глифозат морска пътека.

Като се има предвид това, кой химикал ще убие Marestail?

FirstRate, Classic и Synchrony хербициди са може би най-добрите опции за последващо появяване, освен ако Marestail също не е устойчив на ALS. Комбинацията от тези хербициди с глифозат на Roundup Ready соята изглежда работи най-добре, дори и на глифозат -устойчива кобила опашка.

Също така знаете, убива ли Atrazine Marestail? Дикамба, Либърти и атразин са наистина единствените ефективни опции тук, и атразин сам може и да не убивам по -големи растения. Инхибиторите на HPPD (група 27), Callisto, Impact/Armezon и Laudis и инхибиторите на PPO (група 14), Cadet, Aim и Resource нямат адекватна активност върху морска пътека.

Също така попитах, как да се отърва от Marestail?

Напръскайте с плевел хербицид като Kurtail Evo. Напръскайте, докато растението се покрие напълно с фин или среден спрей. За да получите добър контрол върху морска пътека трябва да сте последователни и постоянни.

Ще избели ли белина опашката на кобилите?

Re: Кобили ' Опашка закръглям ще вършете работата, но смесете в някои всичко ясно или белина за прорязване на восъчната повърхност на кобила опашка.

Препоръчано: