Какво е Flexitouch?
Какво е Flexitouch?

Видео: Какво е Flexitouch?

Видео: Какво е Flexitouch?
Видео: Flexitouch Plus: Operating the Controller 2024, Септември
Anonim

The Flexitouch Системата е усъвършенствано устройство за периодично пневматично компресиране (помпа за лимфедем), използвано от хиляди пациенти за самолечение на лимфедем и нелекуващи венозни язви на краката.

Във връзка с това, колко струва Flexitouch?

Tactile Medical's Flexitouch Системата се използва за самостоятелно лечение на лимфедем и незарастващи венозни язви на краката. Itrangesin цена от $1,200 до $5,000 в зависимост от модела.

Впоследствие въпросът е дали отслабването помага при лимфедем? Лимфедем и Отслабване . Някои проучвания показват това отслабване може значително да подобри лимфедем симптоми при хора с наднормено тегло. Говорете с Вашия лекар или лимфедем терапевт относно създаването на хранителен и безопасен план за упражнения, за да донесете вашите тегло надолу до здравословен диапазон.

Просто така, помпите лимфедем са обхванати от Medicare?

Калъфи за Medicare пневматични компресионни устройства, обикновено наричани помпи за лимфедем , за Medicare бенефициенти, засегнати от лимфедем . Лимфедемампампи са медицински изделия, предназначени да контролират и намаляват подуването в засегнатите части на тялото, обикновено крайник.

Дали лимфедемът е признак на рак?

Течността се натрупва в меките телесни тъкани и причинява подуване. Това е често срещан проблем, който може да бъде причинен от рак и рак лечение. Лимфедем обикновено засяга ръка или крак, но може да засегне и други части на тялото. Лимфедем може да причини дългосрочни физически, психологически и социални проблеми на пациентите.

Препоръчано: