Същите ли са CIBA Vision и Alcon?
Същите ли са CIBA Vision и Alcon?

Видео: Същите ли са CIBA Vision и Alcon?

Видео: Същите ли са CIBA Vision и Alcon?
Видео: Alcon® видеоинструкция "Как надевать контактные линзы" 2024, Юни
Anonim

Alcon и CIBA VISION обединиха силите си и сега са обединени под Alcon марка. CIBA VISION Контактните лещи включват гамата Air Optix, Dailies AquaComfort Plus, Focus Dailies и Freshlook. Alcon е надеждна глобална компания за грижа за очите в продължение на повече от 70 години, като помага на хората да виждат по-добре всеки ден.

По подобен начин някой може да попита кога Alcon купи Ciba Vision?

Novartis за закупуване Alcon ; CIBA Ще се слеят. На 4 януари Novartis обяви, че планира да закупи останалите 52% от На Алкон акции, които все още са собственост на Nestle за 180 долара на акция, или приблизително 28,1 милиарда долара. Първоначално Novartis беше закупил 25% от На Алкон акции от Nestle през април 2008 г. за 10,4 милиарда долара.

Освен това какъв тип компания е Alcon? Alcon беше дъщерно дружество на Novartis до 9 април 2019 г., когато търговско дружество завърши одобрен от акционерите 100% спиноф на Alcon бизнес с устройства за грижа за очите от Novartis.

По този начин, кой притежава CIBA Vision?

Новартис

Какво представлява обективът Alcon?

Vision Care Ние сме един от най -големите производители на контакти лещи и лещи продукти за грижа. Те включват продукти за сухо око, контакт лещи грижи и очни алергии, както и очни витамини и средства за зачервяване. Връзки с инвеститорите. Alcon е най-голямата компания за уреди за грижа за очите в света.

Препоръчано: