Какъв вид застраховка е UPMC за Вас?
Какъв вид застраховка е UPMC за Вас?

Видео: Какъв вид застраховка е UPMC за Вас?

Видео: Какъв вид застраховка е UPMC за Вас?
Видео: Застраховка Каско "За Вас" 2024, Юли
Anonim

Индустрия: Здравни грижи

По подобен начин някой може да попита какво е UPMC за вашето здравно осигуряване?

UPMC за вас е организация за управлявани грижи (MCO), лицензирана от Министерството на Пенсилвания на Здраве и Пенсилвания Застраховка Отдел. Чрез договори с Министерството на човешките услуги (DHS), UPMC за вас оферти покритие да отговарят на условията Медицински Получатели на помощ в цяла Пенсилвания.

Освен по -горе, UPMC план за Medicaid? UPMC защото Ти си един от шестте Планове за Medicaid в Пенсилвания, за да спечелите обща оценка 4 от 5 в NCQA Medicaid Здравна осигуровка План Оценки за 2018-2019 г.

Като се има предвид това, UPMC for You Medicare?

UPMC за Life има договор с Medicare за предоставяне на планове за HMO, HMO SNP и PPO. Плановете на HMO SNP имат договор с държавната програма за медицинска помощ на PA. Записване в UPMC за живота зависи от подновяване на договора.

Какво покрива UPMC за Вас за дентална медицина?

Ние покриваме изпити, почистване и попълване за всички UPMC за вас членове. Авесис управлява UPMC for You Dental Ползи. Членовете могат да се обадят Стоматологичен Услуги за членове на 1-888-257-0474, за да получите a зъболекарски име или да видите какво зъболекарски ползи, които имат.

Препоръчано: