Как работи Colgate Max White?
Как работи Colgate Max White?

Видео: Как работи Colgate Max White?

Видео: Как работи Colgate Max White?
Видео: Секрет красоты Colgate Max White 2024, Юли
Anonim

Colgate max бяло експерт пълна избелваща паста за зъби върши работа чрез премахване на повърхностни петна и може да накара зъбите ви да изглеждат по -бели, но това няма да промени естествения цвят на вашите зъби.

По същия начин, можете ли да използвате Colgate Optic White всеки ден?

Да. Когато се използват според указанията, най -добрите резултати се постигат за 4 седмици, но за да запазите вашите бял усмихни се, продължавай използване . В допълнение към предоставянето избелване резултати, Оптично бяло >® осигурява всички предимства на стандартната паста за зъби с флуор и мога да се използва ежедневно. Ние удостоверяват, че всички Colgate ® Пастите за зъби са без глутен.

Освен по -горе, коя е най -добрата избелваща паста за зъби? Най-добрата избелваща паста за зъби като цяло: Colgate Optic White Platinum Express White Паста за зъби . Най -доброто дълбоко почистване избелваща паста за зъби : Crest 3D White Brilliance Teeth Избелване Двустепенна система. Най -доброто активен въглен избелваща паста за зъби : Стоматологичен експерт Активен Избелване дървени въглища Паста за зъби.

избелва ли зъбите ви Colgate?

Colgate Оптичен Бял Паста за зъби Colgate може да се похвали, че тази паста за зъби може да гарантира забележимо по-бял усмивка само за три дни на четкане. Според Colgate , може също избелване на зъби до три нюанса и премахват "присъщите петна", до които другите пасти за зъби не могат да достигнат.

Безопасен ли е Colgate Optic White?

Colgate Optic White Пастата за зъби е формулирана за ежедневна употреба и е емайл. безопасно.

Препоръчано: