Трябва ли да приемате храна с Adderall?
Трябва ли да приемате храна с Adderall?

Видео: Трябва ли да приемате храна с Adderall?

Видео: Трябва ли да приемате храна с Adderall?
Видео: 𝐀𝐝𝐝𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐯𝐬 𝐕𝐲𝐯𝐚𝐧𝐬𝐞 𝐯𝐬 𝐑𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐧 – ADHD Smart Drugs for Studying & Focus! | ULTIMATE GUIDE ✅ 2024, Юли
Anonim

Adderall на празен стомах

Adderall таблетки и Adderall Капсулите с удължено освобождаване X бъде взето на празен стомах. И двете форми също могат бъде взето с храна . Някои хора предпочитат предприеме тях с храна за предотвратяване на стомашно разстройство

Освен това, мога ли да приемам Adderall с храна?

Вие може да приема Adderall и Adderall XR с или без храна . Хората обикновено вземете Adderall таблетки на всеки четири до шест часа през деня. хора вземете Adderall XR капсули веднъж дневно, сутрин. Или ти мога отворете капсулата и поръсете съдържанието в една чаена лъжичка ябълково пюре.

Човек може също да попита, какъв е правилният начин да приемате Adderall? Можеш вземете Adderall със или без храна, първо сутрин. Не смачквайте, дъвчете, чупете или отваряйте капсула с удължено освобождаване. Погълнете го цял. За да улесните поглъщането, можете да отворите капсулата и да поръсите лекарството в супена лъжица ябълков сос.

Второ, трябва ли да ядете, преди да приемете Adderall?

Безсъние: Adderall трябва да бъдат взети в тях сутрин. Това е подобно на пиенето на кафе на час преди лягане, ако ти имаш никога не е взето Adderall преди . Загуба на апетит: Стимулаторите намаляват глада. Вие може и да не иска Яжте за известно време Adderall но се препоръчва това ти ядеш ядене преди да вземете първото си хапче.

Влияе ли кафето на абсорбцията на Adderall?

Консумиране на малки до умерени количества кафе е малко вероятно да причина значителни проблеми в комбинация с Adderall . Въпреки това, хората трябва да са наясно с възможността кофеинът в кафе може да намали ефективността на Adderall и засилват страничните му ефекти.

Препоръчано: