Можете ли да приемате Tylenol и Mucinex DM заедно?
Можете ли да приемате Tylenol и Mucinex DM заедно?

Видео: Можете ли да приемате Tylenol и Mucinex DM заедно?

Видео: Можете ли да приемате Tylenol и Mucinex DM заедно?
Видео: Ibuprofen with Mucinex or Mucinex DM 2024, Юли
Anonim

Не взаимодействия бяха намерени между MucinexDM и Тайленол Допълнителна сила. Това не означава непременно не взаимодействия съществуват. Винаги се консултирайте с вашия доставчик на здравни услуги.

Като се има предвид това, мога ли да приема Mucinex DM и Tylenol Sinus заедно?

Не бяха открити взаимодействия между Mucinex DM и Tylenol Sinus Максимална сила. Това не означава непременно, че не съществуват взаимодействия. Винаги се консултирайте с вашия доставчик на здравни услуги.

Второ, можете ли да вземете обезболяващо с муцинекс? Можеш да вземеш Ексцедрин (ацетаминофен/аспирин/кофеин) или друг ацетаминофен или орибупрофен (при условие, че ибупрофенът не е противопоказан при пациентите), съдържащ болка облекчение с Муцинекс Д. Муцинекс D съдържа гуайфенезин/псевдоефедрин, които не са болка лекарства за облекчаване.

Хората също питат, можете ли да приемате Mucinex DM и ибупрофен заедно?

Взаимодействия между Вашите лекарства Не са установени взаимодействия между ибупрофен и Mucinex DM Това не означава непременно, че няма взаимодействие. Винаги се консултирайте с вашия доставчик на здравни услуги.

Можете ли да приемате Tylenol с Mucinex Fast Max?

Препоръчителният максимален брой лекарства в ацетаминофен ' категорията, която трябва да се приема едновременно, обикновено е една. Mucinex Бързо - Макс Тежка настинка ( ацетаминофен /декстрометорфан/гуайфенезин/фенилефрин)

Препоръчано: